Pomoč

Naročilo

Kako naj pripravim naročilo?
Izberite želene izdelke s pomočjo tipke »Dodaj v košaro«. Ko ste našli in dodali v košaro vse želeno, pojdite na »Moja košarica« in pritisnite »Naprej na naročilo«. Če imate kodo za popust, pritisnite tipko »Uporabi kupon« in napišite številko kupona. Sistem bo avtomatično izračunal popust in vi lahko naprej nadaljujete z naročilom. Sistem Vas nato povpraša o želenem načinu plačila in načinu dostave (preko DPD, osebni prevzem). Če ste registrirani uporabnik, vam ni potrebno ničesar več dodajati. Neregistrirani uporabniki pa morajo napisati še kontaktne podatke. V primeru, da imate težave z oddajo naročila, nas lahko vedno pokličite na našo tel. številko 031 292 657.

Plačilo

Kako naj plačam naročilo in kakšni so načini plačila?

Ponujamo Vam več načinov plačila vašega naročila:

 • Plačilo z vašo bančno kartico preko sistema PAYPAL. 
 • Plačilo ob prevzemu

  Če izberete dostavo (v tem primeru morate odkljukati predel “dostava”) in plačilo ob prevzemu, je mogoče plačilo z gotovino ali kartico. (Ne velja za Srbijo in Rusijo).

  Če izberete osebni prevzem na naslovu: Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, je mogoče le plačilo z gotovino in izdelek morate prevzeti osebno v naši pisarni.

 • Plačilni nalog UPN (DIRECT BANK TRANSFER). Plačilni nalog lahko plačate preko vaše spletne strani ali pa ga plačate na najbližji pošti, banki. Za referenco uporabite vašo številko naročila. Ko izvedete naročilo na naši spletni strani, bo vaš izdelek rezerviran za tri dni. V tem času je potrebno izvesti plačilo. Ko bo plačilo izvedeno, vam bomo izdelek poslali.

Dobava

Kakšni so načini dostave, kako deluje Vaša dostava?

Trenutno realiziramo dostavo preko kurirski službi DPD.

Od trenutka, ko uredite naročilo na naši spletni strani, se dostava izvede v roku 1-3 delovnih dni. To je odvisno od izbranega načina plačila z vaše strani.

 • Če plačate svoj nakup na naši spletni strani s bančno kartico ali PayPal, bomo vaše naročilo poslali še isti dan, če je naročilo izvedeno pred 12:00 uro in naslednji delovni dan, če je naročilo opravljeno po 12:00 uri.
 • Če izberete način plačila “Plačilni nalog UPN” (Direct Bank Transfer) bo rezervacija za izbrani izdelek veljavna tri dni – v tem času je potrebno izvesti plačilo. Izdelek vam bo poslan na dan prejema sredstev na račun spletne trgovine, če je naročilo izvedeno pred 12:00 uro in naslednji delovni dan, če je naročilo opravljeno po 12:00 uri.
 • Če izberete način plačila po prevzetju (gotovina ali kreditna kartica s katero plačate kurirju), bomo vaše naročilo poslali še isti dan, če je naročilo izvedeno pred 12:00 uri in naslednji delovni dan, če je naročilo opravljeno po 12:00 uri.
 • Če izberete možnost osebnega prevzema iz naše pisarne (Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana) boste lahko blago prevzeli že naslednji delovni dan po naročilu na spletni strani in plačate z gotovino. DELOVNI ČAS: pon-pet: po predhodnem dogovoru, sob-ned: zaprto.

Vračilo

Kako vrnem blago?

V primeru, da vam blago/izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni od dneva nakupa. Vračilo blaga je možno v ohranjenem tržnem stanju (oznake, etikete, originalna embalaža, račun), brez vidnih znakov uporabe (odrgnine, umazanost, razpoke, itd.) Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu. Potrebno je izpolniti anketo za vračilo/zamenjavo blaga, ki jo lahko dobite tukaj in jo priložite k blagu pri vračilu. Vračilo je možno preko Pošte Slovenija, podjetja GLS ali osebno v naši pisarni na naslovu: Tržaška 2, 1000 Ljubljana, ob predhodnem obvestilu po tel. 031 292 657.

Kako naj zamenjam blago

Če zaradi kakršnihkoli razlogov želite zamenjati blago, lahko to naredite v roku 14 dni od dneva nakupa. Vračilo izdelka je mogoče v ohranjenem tržnem stanju (oznake, etikete, originalna embalaža, račun), brez znakov uporabe (odrgnine, umazanost, razpoke, itd.). Neposredne stroške vračila blaga nosi potrošnik. Potrebno je izpolniti anketo za vračilo/zamenjavo blaga, ki jo lahko dobite tukaj in priložite k blagu pri vračilu. Vračilo je možno preko Pošte Slovenija ali podjetja GLS ali osebno v naši pisarni na naslovu: Tržaška 2, 10000 Ljubljana, ob predhodnem obvestilu po tel. 031 292 657.